Kanel och citron cheesecake
Kanel och citron cheesecake
Publicerad 2020-05-05
Uppdaterad 2023-05-10
3
Godaste lchf cheesecake ever med smak av med citron och kanel. En fräsch och syrlig dessert som är toppen att avsluta middagen med. Jag kan verkligen rekommendera denna efterrätter den var bland det godaste jag har ätit i lchf väg.
Gör så här
-
1
Sätt ugnen på 180 gr, ta fram smöret så att det blir rumstempererat, blanda alla torra ingredienser en bunke tillsätt äggvitan och smöret och blanda degen väl
-
2
Tryck ut degen i en fodrad springform ca 23 cm. Och grädda botten i ca 20 minuter tills den har fått lite färg. Låt botten sedan svalna
-
3
Blanda gelatinpulver tillsammans med vatten och låt småkoka tills det stelnar. Låt sedan gelatinet svalna
-
4
Vispa grädden fluffigt tillsätt färskosten,citron citronskal och vispa väl. Tillsätt gelatinet och fortsätt vispa tills det har fått en tjockare konsistens.
-
5
Häll smeten ovanpå boten och bred ut den jämnt. Placera i kylen i minst 1 timme före servering
Botten
Fyllning