Kall choronsås - tomatiserad bea

Publicerad 2023-01-28
Uppdaterad 2023-05-10
0
Bearnaisesåsen kompis choronsås fast kall! + tänk dig en vanlig bea fast du har i tomatpuré + cayennepeppar, du får en härligt djup och umami smaker i såsen. Perfekt till allting möjligt, ganska enkelt och gott!
Ingredienser 10
Svårighet: Lätt
25 min

Ingredienser

2 Portioner

Chorron smaksättningen

Gör så här

  1. 1

    Smält smöret och låt det sedan svalna till rumstemperatur.

  2. 2

    Fräs tomatpurén i oljan eller smöret i cirka 3 minuter.

  3. 3

    Separera äggulan från äggvitan. Lägg äggulorna i en liten skål och tillsätt dijonsenap.

  4. 4

    Vispa, vispa, vispa, och droppa sedan rapsoljan i en tunn stråle tills en majonnäs börjar tjockna och bildas.

  5. 5

    Avsluta genom att försiktigt droppa i det svalnade smöret tills det har tjocknat, undvik att inkludera det vita som finns i botten. Vispa sedan i tomatpurén.

  6. 6

    Hacka dragonen och tillsätt den tillsammans med vinägern och persiljan till såsen.

  7. 7

    Smaka av såsen med salt, peppar och cayennepeppar. Servera direkt eller kyl ner inför servering.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar