Kalkonbiffar med feta och persilja

Publicerad 2023-02-04
Uppdaterad 2023-05-10
1
Saftiga kalkonfärsbiffar som är som funkar lika bra till vardag som fest!
Ingredienser 12
Svårighet: Lätt
35 min

Ingredienser

1 Portioner
När antal portioner ändras

Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.

Kryddor

Gör så här

  1. 1

    Finhacka löken och stek den tills den mjuknar i lite smör i en stekpanna. Finhacka vitlöken.

  2. 2

    Smula ner fetaosten i färsen och tillsätt löken. Blanda ihop alla ingredienser till biffarna.

  3. 3

    Värm upp en stekpanna till medelhög värme. Stek biffarna i smör tills de är genomstekta. Jag brukar först steka dem några minuter per sida för färgens skull och sedan lägga på locket i ca 5-7 minuter.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om Kalkonbiffar med feta och persilja

Hur lång tid tar det att laga Kalkonbiffar med feta och persilja?

Det tar totalt 35 minuter att laga Kalkonbiffar med feta och persilja. Förberedelserna tar cirka 11 minuter och tillagningen tar ungefär 25 minuter.

Hur många portioner ger receptet Kalkonbiffar med feta och persilja?

Detta recept ger 4 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Kalkonbiffar med feta och persilja glutenfritt?

Kalkonbiffar med feta och persilja verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till Kalkonbiffar med feta och persilja?

De huvudsakliga ingredienserna i Kalkonbiffar med feta och persilja är: Kalkonfräs, Gul lök , Färskost , Ägg, Kalvfond/oxfond. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Kalkonbiffar med feta och persilja?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Kalkonbiffar med feta och persilja håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Kalkonbiffar med feta och persilja?

Kalkonbiffar med feta och persilja är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.