Grönpeppar och Persiljesås
Gör så här
-
1
Hacka löken fint. Stöt grönpepparn med en mortel och fräs sedan tillsammans med löken i smör (cirka 1 matsked) och grönpepparn i ungefär 2 minuter.
-
2
Lägg i samtliga ingredienser och låt dem puttra på svag värme i cirka 30-35 minuter.
-
3
Vispa eller rör om såsen med jämna mellanrum så att den inte bränns vid.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Grönpeppar och Persiljesås
Hur lång tid tar det att laga Grönpeppar och Persiljesås?
Det tar totalt 35 minuter att laga Grönpeppar och Persiljesås. Förberedelserna tar cirka 11 minuter och tillagningen tar ungefär 25 minuter.
Hur många portioner ger receptet Grönpeppar och Persiljesås?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Grönpeppar och Persiljesås glutenfritt?
Grönpeppar och Persiljesås innehåller gluteninnehållande ingredienser som Soja . För att göra receptet glutenfritt kan du byta ut dessa mot glutenfria alternativ.
Vilka ingredienser behöver jag till Grönpeppar och Persiljesås?
De huvudsakliga ingredienserna i Grönpeppar och Persiljesås är: Cream fraiche, Grädde, Kalv/ox fond flytande, Soja , Schalottenlök . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Grönpeppar och Persiljesås?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Grönpeppar och Persiljesås håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Grönpeppar och Persiljesås?
Grönpeppar och Persiljesås är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.