Grönpeppar och Persiljesås

Publicerad 2023-01-14
Uppdaterad 2023-08-07
0
Super god grönpepparsås gjord med en liten twist där såsen smaksätts med Persilja, lök och rödvin. Magiskt gott till köttbullar, biffar eller köttbiten. Desto lägre såsen kokar ju mer smak kommer fram, så börja i tid och låt såsen koka länge!
Ingredienser 8
Svårighet: Lätt
35 min

Ingredienser

3 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Hacka löken fint. Stöt grönpepparn med en mortel och fräs sedan tillsammans med löken i smör (cirka 1 matsked) och grönpepparn i ungefär 2 minuter.

  2. 2

    Lägg i samtliga ingredienser och låt dem puttra på svag värme i cirka 30-35 minuter.

  3. 3

    Vispa eller rör om såsen med jämna mellanrum så att den inte bränns vid.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar