Granola mandel,valnötter
Gör så här
-
1
Hacka nötterna i mindre bitar (undvik att hacka fröna eller kokosen). Blanda dem i en bunke tillsammans med de återstående fröna, kokosen och sötningen (jag använde Sukrin Gold). Tillsätt kryddorna (kanel och vaniljpulver) och blanda väl.
-
2
Tillsätt äggvitan i nötterna och blanda tills äggvitan är jämnt fördelad (jag använde äggvitan från 2 medelstora ägg). Bred ut granolan jämnt på en bakplåtsklädd plåt och ställ in i ugnen på ca 150 grader tills nötterna har fått en fin färg, ca 20-25 min (ha uppsikt de sista minuterna). Låt svalna och häll upp nötterna i en burk.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Granola mandel,valnötter
Hur lång tid tar det att laga Granola mandel,valnötter ?
Det tar totalt 40 minuter att laga Granola mandel,valnötter . Förberedelserna tar cirka 12 minuter och tillagningen tar ungefär 28 minuter.
Hur många portioner ger receptet Granola mandel,valnötter ?
Detta recept ger 5 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Granola mandel,valnötter glutenfritt?
Granola mandel,valnötter verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Granola mandel,valnötter ?
De huvudsakliga ingredienserna i Granola mandel,valnötter är: Mandlar, Valnötter , Kokoschips, Kanel, Solroskärnor . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Granola mandel,valnötter ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Granola mandel,valnötter håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Granola mandel,valnötter ?
Granola mandel,valnötter är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.