FörfattareAndreas Domeij
SvårighetsgradNybörjare

Äntligen ett Lchf vänligt fröbröd som smakar magiskt gott. brödet innehåller inte nötter och receptet kräver inte många ägg. Det funkar även bra att tillsätta brödkryddor i receptet för mer smak.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner 10 portioner
Förberedelsetid15 minuterTillagningstid35 minuterTotal tid50 minuter

Frön att rosta
____________

1

Rosta alla frön i en stekpanna tillsätt lite olja ca 1 tsk stek tills de får fin färg det tar ca 5-7 min ställ ut sidan och ta 2 msk frön från pannan och spara till topping över brödet .

2

Vispa ihop äggen tillsammans med chiafrön och grädde.

3

Blanda de torra ingredienserna + de rostade fröna i en bunke och tillsätt i äggsmeten blanda till en jämn deg.

4

Häll ner smeten i en bakplåtsklädd brödform och toppa med resterande fröna, grädda i ugnen ca 35-40 min på 180 grader . Låt brödet svalna något.

Kategori

Ingredienser

Frön att rosta
____________

Instruktioner

1

Rosta alla frön i en stekpanna tillsätt lite olja ca 1 tsk stek tills de får fin färg det tar ca 5-7 min ställ ut sidan och ta 2 msk frön från pannan och spara till topping över brödet .

2

Vispa ihop äggen tillsammans med chiafrön och grädde.

3

Blanda de torra ingredienserna + de rostade fröna i en bunke och tillsätt i äggsmeten blanda till en jämn deg.

4

Häll ner smeten i en bakplåtsklädd brödform och toppa med resterande fröna, grädda i ugnen ca 35-40 min på 180 grader . Låt brödet svalna något.

Fröbröd utan nötter
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]