Endiver med getost och lökkräm
Gör så här
-
1
Börja med att finhacka 1 gul lök stek den långsamt på medelvärme i lite rapsolja 1 msk plus ha i lite salt i ca stek i ca 30 minuter tills den börja bli karamelliserad, på slutet kan du ha i lite smör och höja värmen något
-
2
Låt sedan löken svalna något
-
1
Mixa ihop samtliga Ingredienser till en majonnäs första 15 sekunder är det viktigt att du håller mixerstaven nere, använder du färdig så tillsätter du sardellerna i den mosade eller hackade
-
1
1 Mixa sedan bara ihop all smaksättning till lök majon smaka bara av tills du är nöjd
-
1
Ta loss endiv bladen från stammen, skippa de minsta bladen vid roten.
-
2
Lägg på ett fint fat, Lägg en liten klick Majonnäs på varje blad strö över chevreosten,valnötterna och toppa med garnityren
"löken"
Majon
Dragonmajonäs
Ihopsättnig