Chili- och limeaioli
Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Smaksättnigen
Basen
Gör så här
-
1
Knäck ägget i en hög och smal bunke eller mixerkanna som tillhör stavmixern.
-
2
Tillsätt senap och vinäger. Häll sedan ner rapsoljan. Sänk mixerstaven i kannan och mixa till en slät och tjock majonnäs.
-
1
Riv av zesten från limen och pressa ut saften, lägg sedan till detta i såsen.
-
2
Tillsätt de återstående ingredienserna och mixa såsen slät.
-
3
"Smaka av med salt och peppar."
Basen
Smaksättnigen
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Chili- och limeaioli
Hur lång tid tar det att laga Chili- och limeaioli?
Det tar totalt 5 minuter att laga Chili- och limeaioli. Förberedelserna tar cirka 2 minuter och tillagningen tar ungefär 4 minuter.
Hur många portioner ger receptet Chili- och limeaioli?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Chili- och limeaioli glutenfritt?
Chili- och limeaioli verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Chili- och limeaioli?
De huvudsakliga ingredienserna i Chili- och limeaioli är: Helt ägg, Rapsolja, Dijonsenap, Vinäger , Zest från lime. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Chili- och limeaioli?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Chili- och limeaioli håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Chili- och limeaioli?
Chili- och limeaioli är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.