Bacon och parmesan Knutar
Bacon och parmesan Knutar
Publicerad 2020-05-17
Uppdaterad 2023-05-10
1
Bacon och parmesan knutar ett gott lchf snacks att knapra på före middagen eller när man är sugen på något gott.kan varieras och smaksättas på många olika sätt .
Gör så här
-
1
Sätt ugnen på 180 grader. Blanda riven ost i en skål och micra innehållet i 90 sekunder. Ta ut skålen och blanda i övriga ingredienser. Blanda väl.
-
2
Forma smeten till en deg och dela den i två delar. Kavla sedan ut varje del mellan två stycken bakplåtspapper. Degen ska kavlas så tunn som möjligt.
-
3
Använd en pizzaskärare för att skära långa remsor, cirka 5-7 stycken per deg. Lägg baconet på degen och rulla ihop. Upprepa denna process för alla knutar.
-
4
Placera knutarna på en bakplåtspapperklädd plåt, pensla med olja och strö över riven parmesanost. Gratinera i ugnen i 15-20 minuter eller tills de har fått en fin färg. Låt dem sedan svalna något.