Bacon och parmesan Knutar

Publicerad 2020-05-17
Uppdaterad 2023-05-10
1
Bacon och parmesan knutar ett gott lchf snacks att knapra på före middagen eller när man är sugen på något gott.kan varieras och smaksättas på många olika sätt .
Ingredienser 8
Svårighet: Lätt
30 min

Ingredienser

4 Portioner

Deg

Övrigt

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 180 grader. Blanda riven ost i en skål och micra innehållet i 90 sekunder. Ta ut skålen och blanda i övriga ingredienser. Blanda väl.

  2. 2

    Forma smeten till en deg och dela den i två delar. Kavla sedan ut varje del mellan två stycken bakplåtspapper. Degen ska kavlas så tunn som möjligt.

  3. 3

    Använd en pizzaskärare för att skära långa remsor, cirka 5-7 stycken per deg. Lägg baconet på degen och rulla ihop. Upprepa denna process för alla knutar.

  4. 4

    Placera knutarna på en bakplåtspapperklädd plåt, pensla med olja och strö över riven parmesanost. Gratinera i ugnen i 15-20 minuter eller tills de har fått en fin färg. Låt dem sedan svalna något.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar