Aubergineröra Med citron valnötter och Ricotta!
Aubergineröra Med citron valnötter och Ricotta!
Publicerad 2023-09-15
Uppdaterad 2024-03-20
1
Härlig aubergineröra med citron valnötter och Ricotta! I del 14 av 365 sätt att njuta
Gör så här
-
1
Dela auberginen på längden, ringla över lite olivolja och strö över lite paprikapulver. Rosta i ugnen på 225 grader i cirka 40 minuter.
-
2
Lägg auberginen i en bunke med lock i 15 minuter, därefter tar du upp den och låter den svalna.
-
3
Ta bort auberginens skal om du vill; jag valde att göra det.
-
4
Riv parmesanen och vitlöken fint med ett rivjärn.
-
5
Rosta valnötterna i varmluft på 190 grader i cirka 5-7 minuter.
-
6
Blanda samman alla ingredienser. Smaka av och tillsätt mer paprika eller salt vid behov.