Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta!

Publicerad 2023-09-15
Uppdaterad 2024-08-23
1
Härlig aubergineröra med citron valnötter och Ricotta! I del 14 av 365 sätt att njuta en serie från instagram
Ingredienser 9
Svårighet: Lätt
70 min

Ingredienser

5 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Dela auberginen på längden, ringla över lite olivolja. Rosta i ugnen på 225 grader i cirka 40 minuter.

  2. 2

    Ta ut plåten från ugnen och låt den svalna.

  3. 3

    Ta bort auberginens skal eller låt den vara kvar för extra mycket smak.

  4. 4

    Riv parmesanen och vitlöken fint med ett rivjärn. Samt zesta citronen

  5. 5

    Rosta valnötterna i varmluft på 190 grader i cirka 5-7 minuter.

  6. 6

    Mixa i samman alla ingredienser i en matberedare eller med en stavmixer. Smaka av och tillsätt mer paprika eller salt vid behov.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta!

Hur lång tid tar det att laga Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta!?

Det tar totalt 70 minuter att laga Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta!. Förberedelserna tar cirka 21 minuter och tillagningen tar ungefär 49 minuter.

Hur många portioner ger receptet Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta!?

Detta recept ger 5 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta! glutenfritt?

Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta! verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta!?

De huvudsakliga ingredienserna i Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta! är: Aubergine , Riven parmesan, Ricotta, Vitlökslyfta, Olivolja (mild). Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta!?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta! håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta!?

Aubergineröra med citron valnötter och Ricotta! är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.