Aubergineröra Med citron valnötter och Ricotta!
Aubergineröra Med citron valnötter och Ricotta!
Publicerad 2023-09-15
Uppdaterad 2023-09-15
1
Härlig aubergineröra med citron valnötter och Ricotta! I del 14 av 365 sätt att njuta
Gör så här
-
1
Dela aubergine på längden ringla över lite olivolja och ca strö över lite paprika pulver. Rosta i ugnen på 225 grader ca 40 min
-
2
Lägg aubergine i en bunke med lock i 15 min sedan tar du upp den och låter den svalna
-
3
Ta bort skalet från auberginen om du vill jag valde att ta bort det
-
4
Riv parmesanen och vitlök fint på rivjärn
-
5
Rosta valnötterna på 190 grader varmluft i ca 5-7 min
-
6
Mixa ihop samtliga ingredienser (Och smaka av, tillsätt mer paprika eller salt om det behövs