SaveShare
 100 g Rumsvarmt Smör
 1 dl Kokosmjöl
 0,75 dl Sötningsmedel
 100 g Mörkchoklad
 2 tsk Fiberhusk
 ½ tsk Xantangummi
 3 st Ägg
 1 tsk Bakpulver
1

Börja med att sätta ugnen på 180°C och klä en plåt med bakplåtspapper, ställ åt sidan.

2

Vispa rumsvarmt smör och sötningsmedel krämigt, vispa ner sedan ägg. Tillsätt de torra ingredienserna (förutom chokladen) och blanda till en jämn och smidig deg.

3

Hacka chokladen i fina bitar och blanda sedan ner hacket i smeten. Klicka ut degen på plåten och platta ut kakorna något det blir ca 5-7 stycken (smeten kommer att kännas lite kladdig så ha lättfuktade händer). Baka kakorna i mitten av ugnen i ca 10-12 min. Låt kakorna kallna på plåten.

Timmer hittar du här; 10 Minutes

Ingredienser

 100 g Rumsvarmt Smör
 1 dl Kokosmjöl
 0,75 dl Sötningsmedel
 100 g Mörkchoklad
 2 tsk Fiberhusk
 ½ tsk Xantangummi
 3 st Ägg
 1 tsk Bakpulver

Instruktioner

1

Börja med att sätta ugnen på 180°C och klä en plåt med bakplåtspapper, ställ åt sidan.

2

Vispa rumsvarmt smör och sötningsmedel krämigt, vispa ner sedan ägg. Tillsätt de torra ingredienserna (förutom chokladen) och blanda till en jämn och smidig deg.

3

Hacka chokladen i fina bitar och blanda sedan ner hacket i smeten. Klicka ut degen på plåten och platta ut kakorna något det blir ca 5-7 stycken (smeten kommer att kännas lite kladdig så ha lättfuktade händer). Baka kakorna i mitten av ugnen i ca 10-12 min. Låt kakorna kallna på plåten.

Timmer hittar du här; 10 Minutes

Nötfria LCHF Chocolate Chip Cookies
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]