Sätt ugnen på 200 grader varmluft Smält smöret och chokladen på svag värme. Dela upp äggen i vitan och gulan (spara gulan), Vispa äggvitan till hårt skum.
Vispa äggula, sötning, kakao och vanilj i en annan skål fluffigt ca 1 min . Blanda sedan ner mascarpone och chokladsmöret och blanda/vispa till en jämn smet
Vänd försiktigt ner äggvitan. Häll upp i smord eller bakplåtsklädd liten from. Grädda sedan kakan ca 20 minuter eller tills kakan är fast.
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader varmluft Smält smöret och chokladen på svag värme. Dela upp äggen i vitan och gulan (spara gulan), Vispa äggvitan till hårt skum.
Vispa äggula, sötning, kakao och vanilj i en annan skål fluffigt ca 1 min . Blanda sedan ner mascarpone och chokladsmöret och blanda/vispa till en jämn smet
Vänd försiktigt ner äggvitan. Häll upp i smord eller bakplåtsklädd liten from. Grädda sedan kakan ca 20 minuter eller tills kakan är fast.