SaveShare
Frön att rosta
 3 msk Linfrön
 0,60 dl Pumpakärnor
 0,60 dl Solroskärnor
 2 msk Sesamfrön
____________
 3 st Ägg
 2 dl Grädde
 1 msk Chiafrön
 1 tsk Salt
 1 tsk Olja
 2 tsk Bakpulver
 1,50 dl Pofiber
 2 tsk Fiberhusk
 ½ dl Kokosmjöl
1

Rosta alla frön i en stekpanna tillsätt lite olja ca 1 tsk stek tills de får fin färg det tar ca 5-7 min ställ ut sidan och ta 2 msk frön från pannan och spara till topping över brödet .

2

Vispa ihop äggen tillsammans med chiafrön och grädde.

3

Blanda de torra ingredienserna + de rostade fröna i en bunke och tillsätt i äggsmeten blanda till en jämn deg.

4

Häll ner smeten i en bakplåtsklädd brödform och toppa med resterande fröna, grädda i ugnen ca 35-40 min på 180 grader . Låt brödet svalna något.

Ingredienser

Frön att rosta
 3 msk Linfrön
 0,60 dl Pumpakärnor
 0,60 dl Solroskärnor
 2 msk Sesamfrön
____________
 3 st Ägg
 2 dl Grädde
 1 msk Chiafrön
 1 tsk Salt
 1 tsk Olja
 2 tsk Bakpulver
 1,50 dl Pofiber
 2 tsk Fiberhusk
 ½ dl Kokosmjöl

Instruktioner

1

Rosta alla frön i en stekpanna tillsätt lite olja ca 1 tsk stek tills de får fin färg det tar ca 5-7 min ställ ut sidan och ta 2 msk frön från pannan och spara till topping över brödet .

2

Vispa ihop äggen tillsammans med chiafrön och grädde.

3

Blanda de torra ingredienserna + de rostade fröna i en bunke och tillsätt i äggsmeten blanda till en jämn deg.

4

Häll ner smeten i en bakplåtsklädd brödform och toppa med resterande fröna, grädda i ugnen ca 35-40 min på 180 grader . Låt brödet svalna något.

Fröbröd utan nötter
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]