SaveShare

Besök gärna min instagram @lagatochklart för mer recept och tips 

 

 

Deg
 200 g Riven mozzarellaost
 80 g Mandelmjöl
 2 tsk fiberhusk
 ¼ tsk Salt
 ½ tsk Vitlökspulver
Övrigt
 10 st Skivor bacon
 Riven Parmesan
 olivolja för topping
1

Sätt ugnen på 180 gr, Blanda riven ost i en skål micra innehållet i 90 sek, ta ut skålen och blanda i övriga ingredienser blanda väl.

2

Forma smeten till en deg, dela degen i st 2 delar. och kavla ut degen mellan 2 stycken bakplåtspapper. Degen ska bli så tunn som möjligt.

3

Använd en pizzaskärare för att skära långa remsor cirka 5-7 stycken per deg, lägg baconet på degen och rulla ihop, upprepa denna process på alla knutar.

4

lägg knutarna på bakplåtsklädd plåt och pensla på olja och strö över riven parmesanost. gratinera knutarna i ugnen i 15-20 min eller tills dom har fått fin färg
Låt sedan svalna något.

 

Har du lagat detta recept?

Tagga @lagatochklart på instagram eller facebook och hashtagga det #lagatochklart

Ingredienser

Deg
 200 g Riven mozzarellaost
 80 g Mandelmjöl
 2 tsk fiberhusk
 ¼ tsk Salt
 ½ tsk Vitlökspulver
Övrigt
 10 st Skivor bacon
 Riven Parmesan
 olivolja för topping

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 180 gr, Blanda riven ost i en skål micra innehållet i 90 sek, ta ut skålen och blanda i övriga ingredienser blanda väl.

2

Forma smeten till en deg, dela degen i st 2 delar. och kavla ut degen mellan 2 stycken bakplåtspapper. Degen ska bli så tunn som möjligt.

3

Använd en pizzaskärare för att skära långa remsor cirka 5-7 stycken per deg, lägg baconet på degen och rulla ihop, upprepa denna process på alla knutar.

4

lägg knutarna på bakplåtsklädd plåt och pensla på olja och strö över riven parmesanost. gratinera knutarna i ugnen i 15-20 min eller tills dom har fått fin färg
Låt sedan svalna något.

Bacon och parmesan Knutar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]