Varm pestosås

Publicerad 2023-01-19
Uppdaterad 2023-05-10
0
Underbart gott varm pestosås att servera till laxbiffarna eller kycklingen. Får en härlig syra ifrån vinet!
Ingredienser 9
Svårighet: Lätt
20 min

Ingredienser

3 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Finhacka schalottenlöken och stek den tills den mjuknar i en kastrull.

  2. 2

    Tillsätt vinet och låt det reducera till hälften.

  3. 2

    Ta skalet från citronen.

  4. Tillsätt de återstående ingredienserna och låt såsen koka upp, för att sedan låta den sjuda i 10 minuter.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om Varm pestosås

Hur lång tid tar det att laga Varm pestosås ?

Det tar totalt 20 minuter att laga Varm pestosås . Förberedelserna tar cirka 6 minuter och tillagningen tar ungefär 14 minuter.

Hur många portioner ger receptet Varm pestosås ?

Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Varm pestosås glutenfritt?

Varm pestosås verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till Varm pestosås ?

De huvudsakliga ingredienserna i Varm pestosås är: Schalottenlök , Smör att steka i, Creme fraiche , Grädde, Vitt vin. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Varm pestosås ?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Varm pestosås håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Varm pestosås ?

Varm pestosås är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.