Tzatziki med ramslök och mynta
Gör så här
-
1
Grovriven oskalad zucchini eller gurka, pressa ur så mycket vätska som möjligt.
-
2
Blanda ihop allting till en jämn smet. Låt gärna tzatzikin stå och dra i kylskåpet i minst 30 minuter innan servering.
Kommentarer (1)
5 out of 5 stars
Louise Persson
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Tzatziki med ramslök och mynta
Hur lång tid tar det att laga Tzatziki med ramslök och mynta?
Det tar totalt 7 minuter att laga Tzatziki med ramslök och mynta. Förberedelserna tar cirka 2 minuter och tillagningen tar ungefär 5 minuter.
Hur många portioner ger receptet Tzatziki med ramslök och mynta?
Detta recept ger 1 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Tzatziki med ramslök och mynta glutenfritt?
Tzatziki med ramslök och mynta verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Tzatziki med ramslök och mynta?
De huvudsakliga ingredienserna i Tzatziki med ramslök och mynta är: Grekisk yoghurt, Urkramad Zucchini / Gurka , Finhackad Mynta, Finhackad Ramslök, Örtsalt och peppar . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Tzatziki med ramslök och mynta?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Tzatziki med ramslök och mynta håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Tzatziki med ramslök och mynta?
Tzatziki med ramslök och mynta är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.