Gör så här
-
1
Hacka svampen i mindre bitar samt finhacka löken och vitlöken.
-
2
Fräs löken och vitlöken i en kastrull med en klick smör tills de mjuknar. Tillsätt svampen och fräs ytterligare någon minut.
-
3
Tillsätt buljongtärningarna, häll i vinet och det kokande vattnet. Låt det småputtra på medelvärme i cirka 10 minuter.
-
4
Ta bort zesten/skalet från citronen.
-
5
Tillsätt färskosten, sojan och zesten, och låt det småkoka i cirka 15 minuter. Smaka sedan av med salt och peppar, och tillsätt persiljan.
-
Servera gärna med knaprigt stekt bacon.
Svampsoppan
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Syrlig svampsoppa - utan mjöl
Hur lång tid tar det att laga Syrlig svampsoppa - utan mjöl ?
Det tar totalt 50 minuter att laga Syrlig svampsoppa - utan mjöl . Förberedelserna tar cirka 15 minuter och tillagningen tar ungefär 35 minuter.
Hur många portioner ger receptet Syrlig svampsoppa - utan mjöl ?
Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Syrlig svampsoppa - utan mjöl glutenfritt?
Syrlig svampsoppa - utan mjöl innehåller gluteninnehållande ingredienser som Soja (glutenfri). För att göra receptet glutenfritt kan du byta ut dessa mot glutenfria alternativ.
Vilka ingredienser behöver jag till Syrlig svampsoppa - utan mjöl ?
De huvudsakliga ingredienserna i Syrlig svampsoppa - utan mjöl är: Skogs Champinjoner, Vatten, Kyckling buljongtärning , Vitlöks klyftor, Vitt vin. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Syrlig svampsoppa - utan mjöl ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Syrlig svampsoppa - utan mjöl håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Syrlig svampsoppa - utan mjöl ?
Syrlig svampsoppa - utan mjöl är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.