Svampsås med viltsmaker

Publicerad 2023-03-06
Uppdaterad 2023-05-10
0
Den perfekta såsen att servera till vilt! Biffar som köttbullar du bestämmer. Den krämiga svampsåsen smaksätts med rosmarin, enbär, fänkål och lagerblad.
Ingredienser 12
Svårighet: Lätt
25 min

Ingredienser

3 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Börja med att skära svampen i mindre bitar och finhacka löken.

  2. 2

    Fräs svamp och lök i en torr panna tills svampen har släppt sin vätska, cirka 5 minuter.

  3. 3

    Tillsätt tomatpurén och låt den fräsa med i cirka 2 minuter.

  4. 5

    Tillsätt de resterande ingredienserna och låt såsen koka ihop i cirka 10-15 minuter.

  5. Servera den varm till biffar, köttbullar eller stekt viltkött.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar