Svampsås med viltsmaker

Publicerad 2023-03-06
Uppdaterad 2023-03-08
0
Den perfekta såsen att servera till vilt! Biffar som köttbullar du bestämmer. Den krämiga svampsåsen smaksätts med rosmarin, enbär, fänkål och lagerblad.
Ingredienser 12
Svårighet: Lätt
25 min

Ingredienser

3 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Börja med att skiva svampen i mindre bitar samt finhacka löken.

  2. 2

    Fräs svamp + lök i en torr panna tills svampen har släppt sin vätska ca 5 min.

  3. 3

    Ha I tomatpurén och låt den fräsa med i ca 2 min.

  4. 5

    Gå i med resterande ingredienser och låt såsen koka ihop i ca 10-15 min.

  5. 5. Servera varm till biffar, köttbullar eller till stekt vilt kött.

Kommentarer (0)

Lämna feedback