Curry och svampsås - utan redning
Gör så här
-
1
Skär svampen i mindre bitar.
-
1
Fräs svampen i en torr stekpanna tills all vätska har försvunnit.
-
3
Finhacka löken och fräs den tillsammans med curryn i lite smör.
-
4
Hacka paprikan och tillsätt den tillsammans med samtliga ingredienser i en kastrull. Låt småkoka i cirka 15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Curry och svampsås - utan redning
Hur lång tid tar det att laga Curry och svampsås - utan redning ?
Det tar totalt 35 minuter att laga Curry och svampsås - utan redning . Förberedelserna tar cirka 11 minuter och tillagningen tar ungefär 25 minuter.
Hur många portioner ger receptet Curry och svampsås - utan redning ?
Detta recept ger 5 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Curry och svampsås - utan redning glutenfritt?
Curry och svampsås - utan redning verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Curry och svampsås - utan redning ?
De huvudsakliga ingredienserna i Curry och svampsås - utan redning är: Färska Champinjoner , Schalottenlök , Vitlöksklyftor , Ingefära Finriven, Grädde. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Curry och svampsås - utan redning ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Curry och svampsås - utan redning håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Curry och svampsås - utan redning ?
Curry och svampsås - utan redning är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.