FörfattareLagat och klart
Svårighetsgradenkelt

Saftigaste rabarberrutorna Sommarens bästa glutenfria och nyttiga efterrätt som jag lovar att just du kommer att älska! Toppa gärna kakan vid servering med rårörd vaniljsås som görs på mindre än 5 min. Vill du minska ner sötningen funkar det utmärkt att göra det, tipset då är att använda lite jordgubbar tillsammans med rabarberna så blir det mer naturligt sött.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven
Portioner 12 portioner
Förberedelsetid20 minuterTillagningstid35 minuterTotal tid55 minuter
Botten
Fyllning
Topping
Botten
1

Blanda ihop de torra ingredienserna, Vispa sötningsmedel och det rumsvarma smöret krämigt tillsätt sedan ägg och grädden. Blanda ihop tillsammans med de torra ingredienserna. Tyck ut smeten i en välklädd form jämt.

2

Hacka rabarberna i mindre bitar tryck i rabarberbitarna i degen toppa gärna med kanel över rabarberbitarna.

Fyllning
3

Vispa ihop sötningsmedlet, färskosten och äggulan Toppa sedan över rabarberna

Topping
4

Ta fram smöret så att det blir rumsvarmt eller smält det lätt i mikron blanda tillsammans med resterande ingredienser till ett smul toppa och smula över "vaniljsåsen" grädda i ugnen på 175 grader ca 35 minuter låt sedan svalna minst i 30 minuter

Kategori

Ingredienser

Botten
Fyllning
Topping

Instruktioner

Botten
1

Blanda ihop de torra ingredienserna, Vispa sötningsmedel och det rumsvarma smöret krämigt tillsätt sedan ägg och grädden. Blanda ihop tillsammans med de torra ingredienserna. Tyck ut smeten i en välklädd form jämt.

2

Hacka rabarberna i mindre bitar tryck i rabarberbitarna i degen toppa gärna med kanel över rabarberbitarna.

Fyllning
3

Vispa ihop sötningsmedlet, färskosten och äggulan Toppa sedan över rabarberna

Topping
4

Ta fram smöret så att det blir rumsvarmt eller smält det lätt i mikron blanda tillsammans med resterande ingredienser till ett smul toppa och smula över "vaniljsåsen" grädda i ugnen på 175 grader ca 35 minuter låt sedan svalna minst i 30 minuter

Saftigaste Rabarberrutorna
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]