Pitabröd på kokosmjöl

Publicerad 2021-03-23
Uppdaterad 2023-05-10
3
Pitabröd på kokosmjöl brödet för dig som äter en lchf eller inte äter gluten. Pitabröden passar perfekt till kebab och kan smaksättas med lökpulver och paprika eller som att pensla på brödet med vitlöksolja. Receptet ger 2-4 st bröd beroende på storlek
Ingredienser 13
Svårighet: Lätt
22 min

Ingredienser

2 Portioner

Torra ingredienser

Blöta ingredienser

Smaksättning Valfritt

Vitlöksvariant

Gör så här

  1. 1

    Sätt ugnen på 175 gr sikta kokosmjölet och blanda i en bunke tillsammans med resterande ingredienser. tillsätt sedan det kokheta vattnet och de andra blöta ingredienserna.

  2. 2

    Smaksätt degen med bland annat lökpulver/vitlökspulver, paprika eller vad du tycker om. dela upp degen i 2-4 delar, kavla ut tunt med hjälp utav 2 stycken bakplåtspapper

  3. 3

    Grädda i ugnen tills bröden har fått fin färg eller efter 15 min för stora och små 10 min 15 minutes 10 minutes

  4. Vitlöksvarinat

  5. 4

    Ta ut bröden hacka eller pressa vitlöken blanda tillsammans med smält smör eller olivolja pensla på bröden

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar