LCHF Vitlöksbaguetter

Publicerad 2023-03-21
Uppdaterad 2023-05-10
0
Supergoda Vitlöksbaguetter gjorda helt nötfritt på kokosmjöl. Perfekta att servera som tilltugg eller som bröd till soppor.
Ingredienser 15
Svårighet: Medel
60 min

Ingredienser

4 Portioner

Blöta ingredienser

Torra ingredienser

Vitlökssmör

Att toppa med

Gör så här

    baguetter

  1. 1

    Ta fram smöret så att det hinner bli rumsvarmt( till vitlökssmöret)

  2. 2

    Smält smöret som ska va i brödet, låt svalna

  3. 3

    Sätt ugnen på 200 grader över under värme och ta fram en plåt med bakplåtspapper.

  4. 4

    Sikta alla torra ingredienser i en bunke.

  5. 5

    Vispa lätt ihop Smöret, äggen, och Färskosten i en bunke. Gå ner med dom torra Ingredienserna och rör til en jämn deg, ha i osten.

  6. 6

    Forma till en avlång baguette ganska tjock ca 15-20 cm lång

  7. 7

    Lägg baguetten på plåten och grädda brödet i mitten av ugnen i ca 17-20 minuter eller tills det har fått en Gyllene färg (det ska forfarnde vara lite degigt i mitten)

  8. Låt brödet svalna i 15 min innan du skär det vertikalt så att det blir två mindre tjocka bagetter.

  9. Vitlökssmöret

  10. 1

    Vispa ihop smöret, vitlöken och persiljan

  11. 2

    Brer på vitlökssmöret på baguetterna och strö över osten

  12. 3

    Grädda brödet tills det får en gyllene färg i ca 8-12 minuter.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar