LCHF Vitlöksbaguetter
Gör så här
-
1
Ta fram smöret så att det hinner bli rumsvarmt( till vitlökssmöret)
-
2
Smält smöret som ska va i brödet, låt svalna
-
3
Sätt ugnen på 200 grader över under värme och ta fram en plåt med bakplåtspapper.
-
4
Sikta alla torra ingredienser i en bunke.
-
5
Vispa lätt ihop Smöret, äggen, och Färskosten i en bunke. Gå ner med dom torra Ingredienserna och rör til en jämn deg, ha i osten.
-
6
Forma till en avlång baguette ganska tjock ca 15-20 cm lång
-
7
Lägg baguetten på plåten och grädda brödet i mitten av ugnen i ca 17-20 minuter eller tills det har fått en Gyllene färg (det ska forfarnde vara lite degigt i mitten)
-
Låt brödet svalna i 15 min innan du skär det vertikalt så att det blir två mindre tjocka bagetter.
-
1
Vispa ihop smöret, vitlöken och persiljan
-
2
Brer på vitlökssmöret på baguetterna och strö över osten
-
3
Grädda brödet tills det får en gyllene färg i ca 8-12 minuter.
baguetter
Vitlökssmöret