Bästa middagstipset dessa pepparrots rullader i en krämig gräddsås Passar både som vardagsmiddag eller helgmiddag. Ett tips för att få rulladerna att hålla ihop är att sätta ihop dem ca 3 stycken tandpetare för att minska risken att fyllningen rinner ut.
NäringsinnehållPortioner 4
Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot,dijonsenap och färskost.
Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen .
koka upp grädden tillsammans med crème fraichen Tillsätt resterande ingredienser Låt koka i ca 20 Minutes smaka av med salt och peppar.
Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen gratinera i ugn på 170 gr cirka 35- 40 Minutes Tiden kan varieras eftersom att alla våra ugnar är olika . Servera med smörstekt vitkål
Har du lagat detta receptet?
Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart
Ingredienser
Instruktioner
Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot,dijonsenap och färskost.
Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen .
koka upp grädden tillsammans med crème fraichen Tillsätt resterande ingredienser Låt koka i ca 20 Minutes smaka av med salt och peppar.
Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen gratinera i ugn på 170 gr cirka 35- 40 Minutes Tiden kan varieras eftersom att alla våra ugnar är olika . Servera med smörstekt vitkål