FörfattareAndreas Domeij
betygSvårighet Medel

Bästa middagstipset dessa pepparrots rullader i en krämig gräddsås Passar både som vardagsmiddag eller helgmiddag. Ett tips för att få rulladerna att hålla ihop är att sätta ihop dem ca 3 stycken tandpetare  för att minska risken att fyllningen rinner ut. 

TweetSparaDelaDelaBigOven

Näringsinnehåll

Serveringar 4

Mängd 4 portioner
Förberedelsedags15 minuterTillagningstid50 minuterTotal tid1 timme 5 minuter

Fyllning
Gräddsås

1

Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot,dijonsenap och färskost.

2

Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen .

Gräddsås
3

koka upp grädden tillsammans med crème fraichen Tillsätt resterande ingredienser Låt koka i ca 20 Minutes smaka av med salt och peppar.

4

Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen gratinera i ugn på 170 gr cirka 35- 40 Minutes Tiden kan varieras eftersom att alla våra ugnar är olika . Servera med smörstekt vitkål

Kategori

 

Har du lagat detta receptet?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredients

Fyllning
Gräddsås

Instruktioner

1

Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot,dijonsenap och färskost.

2

Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen .

Gräddsås
3

koka upp grädden tillsammans med crème fraichen Tillsätt resterande ingredienser Låt koka i ca 20 Minutes smaka av med salt och peppar.

4

Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen gratinera i ugn på 170 gr cirka 35- 40 Minutes Tiden kan varieras eftersom att alla våra ugnar är olika . Servera med smörstekt vitkål

Pepparrots rullader i krämig gräddsås