Pepparrots rullader i krämig gräddsås
Pepparrots rullader i krämig gräddsås
Publicerad 2020-04-14
Uppdaterad 2023-08-14
4
Bästa middagstipset dessa pepparrots rullader i en krämig gräddsås passar både som vardagsmiddag eller helgmiddag. Ett tips för att få rulladerna att hålla ihop är att sätta ihop dem ca 3 stycken tandpetare för att minska risken att fyllningen rinner ut.
Gör så här
-
1
Hacka lök och bacon fint. Blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot, dijonsenap och färskost.
-
2
Bred ut fyllningen på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör och lite olja. Stek rulladerna tills de får en fin färg. Spara stekskyn till såsen.
-
3
Koka upp grädden tillsammans med crème fraichen. Tillsätt sedan resterande ingredienser och låt koka i cirka 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
-
4
Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen. Gratinera i ugnen på 170 grader i cirka 35-40 minuter. Tiden kan variera eftersom alla våra ugnar är olika. Servera med smörstekt vitkål.
Gräddsås