Pepparrots rullader i krämig gräddsås

2020-04-14
Bästa middagstipset dessa pepparrots rullader i en krämig gräddsås passar både som vardagsmiddag eller helgmiddag. Ett tips för att få rulladerna att hålla ihop är att sätta ihop dem ca 3 stycken tandpetare  för att minska risken att fyllningen rinner ut. 
Ingredienser 15
Svårighet: Medel
65 min

Ingredienser

4 Portioner

Fyllning

Gräddsås

Gör så här

  1. 1

    Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot,dijonsenap och färskost.

  2. 2

    Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen

  3. Gräddsås

  4. 3

    Koka upp grädden tillsammans med crème fraichen tillsätt resterande ingredienser låt koka i ca 20 minutes smaka av med salt och peppar.

  5. 4

    Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen gratinera i ugn på 170 gr cirka 35-40 minutes tiden kan varieras eftersom att alla våra ugnar är olika . Servera med smörstekt vitkål