Pepparrots rullader i krämig gräddsås
Pepparrots rullader i krämig gräddsås
Publicerad 2020-04-14
Uppdaterad 2023-08-14
4
Bästa middagstipset dessa pepparrots rullader i en krämig gräddsås passar både som vardagsmiddag eller helgmiddag. Ett tips för att få rulladerna att hålla ihop är att sätta ihop dem ca 3 stycken tandpetare för att minska risken att fyllningen rinner ut.
Gör så här
-
1
Hacka lök och bacon fint, blanda hacket i en bunke tillsammans med riven pepparrot,dijonsenap och färskost.
-
2
Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Hetta upp en stekpanna med smör & lite olja. Stek rulladerna tills de får fin färg (spara stekskyn till såsen
-
3
Koka upp grädden tillsammans med crème fraichen tillsätt resterande ingredienser låt koka i ca 20 minutes smaka av med salt och peppar.
-
4
Lägg rulladerna i en ugnsfast form och häll över såsen gratinera i ugn på 170 gr cirka 35-40 minutes tiden kan varieras eftersom att alla våra ugnar är olika . Servera med smörstekt vitkål
Gräddsås