Dessa nötfria frallor är så himla goda och går utmärkt att rosta i brödrosten.
Funkar bra att frysa in om man vill det. Perfekt för dig som äter lchf, eller bara vill minska ner på gluten och spannmål överlag.
Receptet ger cirka 4-5 frallor beroende på vilken storlek du gör.
Blanda alla torra ingredienser väl, i en annan bunke vispar du äggen fluffigt med elvisp. (det tar några minuter ) tillsätt smör och vatten och blanda väl.
Tillsätt dom torra ingredienserna i äggsmeten och blanda smeten väl låt sedan smeten stå och svälla i cirka 5 Minuter
Forma degen till bollar jag fick ut cirka 5 st ( är degen svår att forma fuktar du dina händer). Grädda Frallorna i ugnen på en bakplåtsklädd plåt i cirka 30-35 minuter på 180 gr, Ta ut och låt svalna.
Har du lagat detta recept?
Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart
Ingredienser
Instruktioner
Blanda alla torra ingredienser väl, i en annan bunke vispar du äggen fluffigt med elvisp. (det tar några minuter ) tillsätt smör och vatten och blanda väl.
Tillsätt dom torra ingredienserna i äggsmeten och blanda smeten väl låt sedan smeten stå och svälla i cirka 5 Minuter
Forma degen till bollar jag fick ut cirka 5 st ( är degen svår att forma fuktar du dina händer). Grädda Frallorna i ugnen på en bakplåtsklädd plåt i cirka 30-35 minuter på 180 gr, Ta ut och låt svalna.