Mörk Choklad tryfflar med Havssalt och pistagenötter

Publicerad 2022-10-28
Uppdaterad 2024-03-20
1
Fina blev dom inte men ack sås goda chokladtryfflar, gjorda helt LCHF vänligt smaksatta med en gnutta havssalt , dem två 2 huvudingredienserna är mörk choklad och grädde och smaksättningen kan varieras i alla oändlighet från lakrits till chili om du inte vill ha havssalt i dem.
Ingredienser 5
Svårighet: Lätt
140 min

Ingredienser

7 Portioner

Att rulla i

Gör så här

  1. 1

    Hacka chokladen i små bitar.

  2. 2

    Koka grädden i en kastrull.

  3. 3

    Tillsätt chokladen i grädden och rör om tills all choklad har smält. Tillsätt havssaltet.

  4. 4

    Häll tryffelsmeten i en matlåda eller liknande för att stelna i kylen i 2-2,5 timmar eller under en kortare period i frysen.

  5. 5

    Hacka pistagenötterna fint.

  6. 6

    Använd en sked för att enklare kunna "rulla" eller forma tryfflarna jämnt och för att undvika kladd. Det blir ungefär 5-7 stycken; rulla dem sedan i pistagenötter.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar