Mjuka kanelkakor - LCHF
Gör så här
-
1
Ta fram smöret så att det blir rumsvarmt. Eller hyvla smör med en osthyvel
-
2
Mixa pecanötter till ett nöt mjöl. Blanda tillsammans med mandelmjölet och dem resterande torra ingredienserna.
-
3
Vispa sedan smöret krämigt i en annan bunke tillsammans sötningsmedlet ca 2-3 min (använd elvisp) vispa sedan i ägget och ytligare någon minut tills krämigt.
-
4
Blanda i dem torra ingredienserna, rör om till en jämn deg bildas.
-
5
Placera degen i kylen i 1 timme före rullning av kakorna,
-
6
Sätt ugnen på 180 grader under över värme ta sedan fram en plåt med bakplåtspapper.
-
7
Formge smeten till runda bollar gärna med en msk-mått för att få alla kakor lika stora.
-
8
Grädda kakorna med uppsikt ca 10-13 min (alla ugnar är olika) eller tills kakorna är färdiga. Låt kakorna gärna svalna minst 15 minuter före du äter dem