LCHF Wallenbergare

Publicerad 2024-08-24
Uppdaterad 2024-08-24
0
Att göra Wallenbergare är enklare än du kanske tror, särskilt när du vill göra dem LCHF-vänliga, för då skippar du bara att panera dem i ströbröd.
Ingredienser 6
Svårighet: Lätt
55 min

Ingredienser

4 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Blanda ihop Kryddmixen till biffarna se enskilt recept "Epice Riche"

  2. 2

    Mixa ihop den kalla färsen i en matberedare med saltet, kryddmixen och äggulorna tills den går ihop. Tillsätt grädden lite i taget, börja med cirka 2 dl och sedan resten. Forma till biffar med blöta händer, fyra stycken.

  3. 3

    Värm en stekpanna till hög värme med smör och olja. Stek biffarna tills de är gyllene på båda sidor.

  4. 4

    Sätt ugnen på 150 grader med över- och undervärme. Lägg biffarna i en ugnsform. Tillaga dem tills de når en innertemperatur på cirka 65–66 grader, eller högre om du föredrar det. Det tar ungefär 15-20 minuter, men eftersom alla ugnar är olika, så håll koll på innertemperaturen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar