LCHF Okonomiyaki i långpanna

Publicerad 2023-05-18
Uppdaterad 2023-05-18
9
Japansk kålpannkaka som tillagas till perfektion i ugnen, smidigt och supergott en favorit i liten ny tappning! Du kan såklart skippa den asiatiska smaksättningen om du bara vill ha en kålpannkaka men smaksättningen gör rätten unik och super god så missa inte den!
Ingredienser 13
Svårighet: Lätt
45 min

Ingredienser

5 Portioner

Smeten

Gör så här

  1. 1

    Hacka vitkålen grovt, finhacka salladslöken och grovriv morötterna.

  2. 2

    Vispa ihop alla ingredienser till pannkakssmeten och låt den svälla i några minuter.

  3. 2

    Ställ in ugnen på 240 grader varmluft.

  4. 4

    Rör ner grönsakerna och tillsätt smaksättningen om du inte redan har gjort det.

  5. 5

    Smörj en stor plåt / ugnsform (ju tunnare, desto godare!).

  6. 6

    Häll smeten i plåten eller ugnsformen. Grädda på näst högsta falsen i ugnen i 20-25 minuter, eller tills den är färdiggräddad och har fått en fin färg.

  7. Servera med majonnäs med asiatisk smak samt bacon.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar