LCHF Morotsbröd
Gör så här
-
1
Ställ ugnen på 180 grader. Riv morötterna på den grova sidan av rivjärnet och krama sedan ur överflödig vätska.
-
2
Vispa äggen tillsammans med färskosten i en bunke. Blanda sedan i de återstående ingredienserna.
-
2
Smörj och "bröa" (jag använder Pofiber) en brödform och häll i smeten. Toppa brödet med vallmofrön eller sesamfrön.
-
Ställ in brödet i ugnen i cirka 40 minuter i mitten av ugnen. Ta ut det och låt det svalna. Skiva upp det och njut.
Kommentarer (5)
5 out of 5 stars
Heidi
Andreas
5 out of 5 stars
Maj-Britt
Andreas
5 out of 5 stars
SARA
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om LCHF Morotsbröd
Hur lång tid tar det att laga LCHF Morotsbröd?
Det tar totalt 40 minuter att laga LCHF Morotsbröd. Förberedelserna tar cirka 12 minuter och tillagningen tar ungefär 28 minuter.
Hur många portioner ger receptet LCHF Morotsbröd?
Detta recept ger 15 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är LCHF Morotsbröd glutenfritt?
LCHF Morotsbröd verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till LCHF Morotsbröd?
De huvudsakliga ingredienserna i LCHF Morotsbröd är: Färskost, Ägg, Fiberhusk, Grovrivna morötter, Solroskärnor . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa LCHF Morotsbröd?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. LCHF Morotsbröd håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller LCHF Morotsbröd?
LCHF Morotsbröd är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.