LCHF Kanelbullerutor
Gör så här
-
1
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
-
2
Vispa ihop äggen luftigt med sötningsmedlet i ungefär 2 minuter. Vispa därefter i det smälta smöret, grädden och yoghurten.
-
3
Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten för att slippa eventuella klumpar och blanda till en jämn smet.
-
4
Häll smeten i en bakplåtsklädd form, cirka 24 x 16 cm.
-
5
Blanda samman smält smör med sötning och kanel i en bunke eller skål.
-
6
Bred ut kanelfyllningen jämnt över smeten.
-
7
Ställ in i ugnen på 180 grader med över- och undervärme i cirka 30-35 minuter, eller grädda kakan tills den är fast.
-
8
Låt svalna i minst en timme innan du skär upp den i valfria bitar.
Kommentarer (10)
5 out of 5 stars
Jenni
5 out of 5 stars
Ingela Svensson
Andreas
5 out of 5 stars
Jenni
Andreas
5 out of 5 stars
Anneli
5 out of 5 stars
Ingela Svensson
5 out of 5 stars
Ingela Svensson
5 out of 5 stars
Ingela Svensson
5 out of 5 stars
Ingela Svensson