FörfattareLagat och klart
Svårighetsgradenkelt

Saftig och superenkel hasselnötskaka under 30 min för dig som servera gärna kakan med grädde eller njut den varm som den är, kan smaksättas och adderas ingredienser efter ditt tyckte så som hackade nötter, mer choklad och göra en frostning/glasyr som toppning

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven
Portioner 1 portion
Förberedelsetid7 minuterTillagningstid15 minuterTotal tid22 minuter
Chokladkakan
1

Vispa upp äggen lätt i en bunke tillsätt smält smör och grädden. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet. Häll i en liten form med bakplåtspapper alt aluminiumform (utan papper)

2

Grädda på 175 grader tills den är fast ca 15 minuter Låt kakan svalna och du inte vill servera den varm

Kategori

Ingredienser

Chokladkakan

Instruktioner

1

Vispa upp äggen lätt i en bunke tillsätt smält smör och grädden. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda till en jämn smet. Häll i en liten form med bakplåtspapper alt aluminiumform (utan papper)

2

Grädda på 175 grader tills den är fast ca 15 minuter Låt kakan svalna och du inte vill servera den varm

LCHF hasselnötskaka
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]