FörfattareAndreas Domeij
betygSvårighet Enkel

Dessa frallor är så himla goda och går utmärkt att rosta i brödrosten.
Funkar bra att frysa in om man vill det. Perfekt för dig som äter lchf, keto eller bara vill minska ner på gluten och spannmål överlag.

Receptet ger cirka 4-6 frallor beroende på vilken storlek du gör.

TweetSparaDelaDelaBigOven

Näringsinnehåll

Serveringar 7


Belopp per portion
% Dagligt värde *
Totalt kolhydrat 2.7g1%
Kostfiber 6.7g27%
Protein 8.7g18%

* Procentiga dagliga värden är baserade på en 2 000 kalori diet. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Mängd 7 portioner
Förberedelsedags10 minuterTillagningstid20 minuterTotal tid40 minuter

1

Sätt ugnen på 190 grader. Smält smöret,vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 Minuter med elvisp Tillsätt smör samt grädde och rör om väl . Blanda ner osten.

2

Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dom i smeten ordentlig. Låt smeten stå i cirka 10 Minuter

3

Forma 4-6 bullar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Strö över vallmofrön och grädda i ugnen tills bullarna har fått fin färg Cirka 20 min. Låt svalna på galler.

 

Har du lagat detta receptet?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredients

Instruktioner

1

Sätt ugnen på 190 grader. Smält smöret,vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 Minuter med elvisp Tillsätt smör samt grädde och rör om väl . Blanda ner osten.

2

Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dom i smeten ordentlig. Låt smeten stå i cirka 10 Minuter

3

Forma 4-6 bullar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Strö över vallmofrön och grädda i ugnen tills bullarna har fått fin färg Cirka 20 min. Låt svalna på galler.

Lchf Frukostfrallor