LCHF Budapestrulle
Gör så här
-
1
Sätt ugnen på 175 grader med över- och undervärme.
-
2
Vispa äggvita och sötning till en jämn marängsmet med fasta toppar.
-
3
Blanda de torra ingredienser och vänd sedan ner nötblandningen i marängsmeten.
-
4
Pensla ett bakplåtspapper med lite olja. Bred ut nötmarängen på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda tills den får en fin färg i mitten av ugnen, cirka 12-15 minuter.
-
5
Vänd upp på ett nytt bakplåtspapper. Ta varsamt bort bakplåtspappret som kakan gräddades på. Låt svalna (om du har bråttom, placera den i frysen i 3-5 minuter).
-
6
Vispa grädden tills den blir fast och vänd sedan ner grädden i bären.
-
7
Bred ut fyllningen över marängen och rulla ihop den som en rulltårta.
-
8
Smält chokladen och ringla den över rulltårtan. Sedan är det bara att njuta!
Fyllningen
Kommentarer (3)
5 out of 5 stars
Eva
Andreas
5 out of 5 stars
Gunnel