FörfattareLagat och klart
SvårighetsgradNybörjare

Enkelt lchf vänligt bröd som kan göras äggfritt och smakar så gott. funkar utmärkt att rosta och frysa in och använda vid behov. Receptet ger ett bröd cirka 10 skivor. Läs lägre ner i receptet för att se hur du kan byta ut äggvitan.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Näringsinnehåll

Portionsstorlek 10 skivor

Portioner 10


Mängd per portion
% dagligt värde *
Totalt fett 11g17%
Total kolhydrat 1.3g1%
Protein 6.8g14%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

 

Tips:

Hur gör man  brödet äggfritt?  för att göra brödet  äggfritt byter du ut äggvitan mot kikärtsspad 

Portioner 10 portioner
Förberedelsetid10 minuterTillagningstid30 minuterTotal tid40 minuter

1

Vispa äggvitorna fluffigt med elvisp, det tar några minuter.

2

Blanda dom torra ingredienserna i en bunke väl, blanda ner dom torra ingredienserna i äggvitan. Det behöver inte arbetas speciellt länge, men se till att smeten är väl blandad.

3

Häll i smeten i en brödfrom och Toppa brödet med Sesamfrön. Ställ in i ugnen i cirka 30 minuter på 180 gr

Här hittar du en timer: 30 Minutes minuter

Kategori

 

Ingredienser

Instruktioner

1

Vispa äggvitorna fluffigt med elvisp, det tar några minuter.

2

Blanda dom torra ingredienserna i en bunke väl, blanda ner dom torra ingredienserna i äggvitan. Det behöver inte arbetas speciellt länge, men se till att smeten är väl blandad.

3

Häll i smeten i en brödfrom och Toppa brödet med Sesamfrön. Ställ in i ugnen i cirka 30 minuter på 180 gr

Här hittar du en timer: 30 Minutes minuter

Lchf bröd
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]