FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Enkelt lchf vänligt bröd som kan göras äggfritt och smakar så gott. funkar utmärkt att rosta och frysa in och använda vid behov. Receptet ger ett bröd cirka 10 skivor. Läs lägre ner i receptet för att se hur du kan byta ut äggvitan.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Näring Fakta

Portionsstorlek 10 skivor

Portioner 10


Belopp Per Portion
% Daily Value *
Totalt Fett 11g17%
Totalt Kolhydrater 1.3g1%
Protein 6.8g14%

* Procent dygnsvärden bygger på en 2.000 kalori diet. Din dagliga värdet kan vara högre eller lägre beroende på ditt kalori behov.

 

Tips:

Hur gör man  brödet äggfritt?  för att göra brödet  äggfritt byter du ut äggvitan mot kikärtsspad 

Portioner10 Portioner
Förberdelse10 minuterTillagningstid30 minuterTotal Tid40 minuter

1

Vispa äggvitorna fluffigt med elvisp, det tar några minuter.

2

Blanda dom torra ingredienserna i en bunke väl, blanda ner dom torra ingredienserna i äggvitan. Det behöver inte arbetas speciellt länge, men se till att smeten är väl blandad.

3

Häll i smeten i en brödfrom och Toppa brödet med Sesamfrön. Ställ in i ugnen i cirka 30 minuter på 180 gr

Här hittar du en timer: 30 Minutes minuter

Kategori

 

Ingredienser

Vägbeskrivning

1

Vispa äggvitorna fluffigt med elvisp, det tar några minuter.

2

Blanda dom torra ingredienserna i en bunke väl, blanda ner dom torra ingredienserna i äggvitan. Det behöver inte arbetas speciellt länge, men se till att smeten är väl blandad.

3

Häll i smeten i en brödfrom och Toppa brödet med Sesamfrön. Ställ in i ugnen i cirka 30 minuter på 180 gr

Här hittar du en timer: 30 Minutes minuter

Lchf bröd
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]