FörfattareAndreas Domeij
betygSvårighet Enkel

Enkelt lchf vänligt bröd som kan göras äggfritt och smakar så gott. funkar utmärkt att rosta och frysa in och använda vid behov. Receptet ger ett bröd cirka 10 skivor. Läs lägre ner i receptet för att se hur du kan byta ut äggvitan.

TweetSparaDelaDelaBigOven

Mängd 10 portioner
Förberedelsedags10 minuterTillagningstid30 minuterTotal tid40 minuter

1

Vispa äggvitorna fluffigt med elvisp, det tar några minuter.

2

Blanda dom torra ingredienserna i en bunke väl, blanda ner dom torra ingredienserna i äggvitan. Det behöver inte arbetas speciellt länge, men se till att smeten är väl blandad.

3

Häll i smeten i en brödfrom och Toppa brödet med Sesamfrön. Ställ in i ugnen i cirka 30 minuter

Här hittar du en timer: 30 Minutes minuter

Kategori

 

Tips: hur du gör brödet äggfritt : för att göras äggfritt byter du ut äggvitan  mot kikärtsspad  3 msk kikärtsspad motsvarar ett ägg 

Ingredients

Instruktioner

1

Vispa äggvitorna fluffigt med elvisp, det tar några minuter.

2

Blanda dom torra ingredienserna i en bunke väl, blanda ner dom torra ingredienserna i äggvitan. Det behöver inte arbetas speciellt länge, men se till att smeten är väl blandad.

3

Häll i smeten i en brödfrom och Toppa brödet med Sesamfrön. Ställ in i ugnen i cirka 30 minuter

Här hittar du en timer: 30 Minutes minuter

Lchf-bröd