Utskriftsalternativ:

krispiga kycklingvingar i airfryer

Portioner 1 portionFörberedelsetid3 timmarTillagningstid45 minuterTotal tid3 timmar 45 minuter

Nyttiga Krispiga kycklingvingar i airfryer som görs helt utan något sort mjöl som panering utan istället används endast kryddor + den hemliga ingrediensen bakpulver. Som gör att resultatet blir fanstatiskt jag kunde knappt ana att det skulle bli så himla bra. Så Har du en air fryer där hemma så ta fram den och gör detta genast du kommer inte ånga mina ord.

 1 kg Kycklingvingar
 1 msk Smoked paprika
 1,50 msk Bakpulver
 1 msk Lökpulver
 1,50 tsk Spiskumin
 1 tsk Salt
 1,50 tsk peppar
Kycklingvingar frysta
1

Tina upp Kycklingvingar några timmar före användningen när vätskan har släppt så torkar du bort överflödig vätska från vingarna.

2

Blanda ihop samtliga kryddor i en bunke/skål täck vingarna lätt i kryddblandningen. Placera vingarna i air fryern (blir ca 3 omgångar) sätt den på 190 grader och kör dom ca 5-7 min per sida så när dom har fått fin färg så vänder du sida på samtliga vingar och kör ytligare 7 min eller tills dom har fått fin färg

Recept från Lagat och Klart