FörfattareAndreas Domeij
SvårighetNybörjare

Krämiga parmesan räkor som smakar ljuvligt och görs väldigt snabbt. Som alternativ istället för pasta så använder jag shirataki nudlar som är ett så bra alternativ som inte har en stark bismak.

TweetSparaDela med sigDela med sigBigOven

Portioner4 Portioner
Förberdelse15 minuterTillagningstid10 minuterTotal Tid25 minuter

1

Hetta upp en stekpanna och stek räkorna några minuter tills mjuknar något.Lägg räkorna åt sidan.

2

Hacka lök och vitlök fint, stek sedan i en varm stekpanna med olja tills löken mjuknar. Tillsätt Ajvar och kryddor och fräs i några minuter.

3

Tillsätt matlagningsvin och grädde låt sedan koka i cirka 5-10 min. tillsätt basilika, räkorna, parmesanost och kryddorna låt sjuda några få minuter. Smaka av med eventuellt mer kryddor om det behövs.

Timer finns här: 5 Minutes

Har du lagat detta recept?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

Ingredienser

Vägbeskrivning

1

Hetta upp en stekpanna och stek räkorna några minuter tills mjuknar något.Lägg räkorna åt sidan.

2

Hacka lök och vitlök fint, stek sedan i en varm stekpanna med olja tills löken mjuknar. Tillsätt Ajvar och kryddor och fräs i några minuter.

3

Tillsätt matlagningsvin och grädde låt sedan koka i cirka 5-10 min. tillsätt basilika, räkorna, parmesanost och kryddorna låt sjuda några få minuter. Smaka av med eventuellt mer kryddor om det behövs.

Timer finns här: 5 Minutes

Krämiga parmesan räkor
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]