Kall ajvaröra

Publicerad 2023-03-28
Uppdaterad 2024-08-19
0
Krämig smakfull ajvar röra som görs kall på Creme fraiche eller Färskost. Och smaksätts även med citronzest och Riven parmesan. Använder du färskost ska du ha i 0.5-1 tsk vinäger för att lägga till syrligheten som redan finns i Creme fraiche.
Ingredienser 5
Svårighet: Lätt
5 min

Ingredienser

2 Portioner

Gör så här

  1. Riv osten och citronen fint och blanda ihop alla ingredienser till en härlig röra.

  2. Låt stå i kylan en stund innan servering.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om Kall ajvaröra

Hur lång tid tar det att laga Kall ajvaröra ?

Det tar totalt 5 minuter att laga Kall ajvaröra . Förberedelserna tar cirka 2 minuter och tillagningen tar ungefär 4 minuter.

Hur många portioner ger receptet Kall ajvaröra ?

Detta recept ger 2 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Kall ajvaröra glutenfritt?

Kall ajvaröra verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till Kall ajvaröra ?

De huvudsakliga ingredienserna i Kall ajvaröra är: Creme fraiche eller Färskost, Ajvar , Finriven Parmesan eller grana padano, Citronzest , Valfritt att ha i: Hackad persilja . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Kall ajvaröra ?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Kall ajvaröra håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Kall ajvaröra ?

Kall ajvaröra är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.