Hasselnötsbollar

Publicerad 2020-06-29
Uppdaterad 2023-05-10
1
Superenkla lchf vänliga och glutenfria hasselnötsbollar som görs på endast 5 ingredienser och smakar så gott. En boll innehåller ca 2 g kolhydrater
Ingredienser 5
Svårighet: Lätt
50 min

Ingredienser

5 Portioner

Garnering

Gör så här

  1. 1

    Blanda alla ingredienser väl i en bunke till en jämn smet. Tips: Använd dina händer för att enklare få ihop smeten.

  2. 2

    Forma till cirka 5 bollar och rulla dem i kokosflingor. Låt dem vila i kylskåpet i cirka 30 minuter till 1 timme innan servering.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om Hasselnötsbollar

Hur lång tid tar det att laga Hasselnötsbollar?

Det tar totalt 50 minuter att laga Hasselnötsbollar. Förberedelserna tar cirka 15 minuter och tillagningen tar ungefär 35 minuter.

Hur många portioner ger receptet Hasselnötsbollar?

Detta recept ger 5 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Hasselnötsbollar glutenfritt?

Hasselnötsbollar innehåller gluteninnehållande ingredienser som Hasselnötsmjöl . För att göra receptet glutenfritt kan du byta ut dessa mot glutenfria alternativ.

Vilka ingredienser behöver jag till Hasselnötsbollar?

De huvudsakliga ingredienserna i Hasselnötsbollar är: Hasselnötsmjöl , Kako, Smör , Sötningsmedel , Riven kokos. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Hasselnötsbollar?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Hasselnötsbollar håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Hasselnötsbollar?

Hasselnötsbollar innehåller ingredienser som Hasselnötsmjöl vilket gör det högre i kolhydrater. Detta recept är inte lämpligt för en strikt LCHF- eller ketogen diet.