Falsk Ramslöksbea
Gör så här
-
1
Ta ut ramslöksoljan ur kylen så att den blir rumstempererad.
-
2
Smält smöret, blanda i den torkade dragonen, och låt det sedan svalna till ungefär 40 grader.
-
3
Hacka ner dragonen i vinägern fint.
-
4
Knäck ägget i en hög och smal bunke, tillsätt rapsolja, lite salt och dijonsenap.
-
5
Sätt ner mixerstaven i bunken och håll den i botten de första 15-20 sekunderna, eller tills blandningen börjar tjockna. Därefter kan du flytta mixerstaven upp och ner tills du får en slät och tjock majonnäs
-
6
Mixa därefter ner ramslöksoljan lite i taget, följt av smöret. Avsluta med att mixa ner vinägern och rör sedan ner dragonen.
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Falsk Ramslöksbea
Hur lång tid tar det att laga Falsk Ramslöksbea ?
Det tar totalt 14 minuter att laga Falsk Ramslöksbea . Förberedelserna tar cirka 4 minuter och tillagningen tar ungefär 10 minuter.
Hur många portioner ger receptet Falsk Ramslöksbea ?
Detta recept ger 4 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Falsk Ramslöksbea glutenfritt?
Falsk Ramslöksbea verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Falsk Ramslöksbea ?
De huvudsakliga ingredienserna i Falsk Ramslöksbea är: Ägg , Rapsolja, Dijonsenap, Salt, Ramslöksolja. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Falsk Ramslöksbea ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Falsk Ramslöksbea håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Falsk Ramslöksbea ?
Falsk Ramslöksbea är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.