Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter
Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.
Carpaccio
Dijonnaise
Gör så här
-
1
Skär nötinnerlår eller oxfilé i mycket tunna skivor, cirka 3-4 mm tjocka, med hjälp av en vass kniv. Banka sedan ut skivorna så tunna som möjligt, nästan lövtunna. Ett effektivt knep är att använda två plastskärbrädor för detta ändamål.
-
2
Lägg skivorna på ett serveringsfat och strö över lite flingsalt.
-
3
Hetta upp en stekpanna och rosta pinjenötterna på medelvärme tills de får en fin färg.
-
4
Gör dijonnaisen enligt receptet nedan.
-
5
Garnera köttet med ruccola, rostade pinjenötter och skivad parmesanost, hallon; ringla över lite olivolja och gör några klickar med dijonsenap.
-
1
Blanda den färdiga majonnäsen med dijonsenap och vinäger.
Dijonnaise
Kommentarer (0)
Du kanske också gillar
Vanliga frågor om Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter
Hur lång tid tar det att laga Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter ?
Det tar totalt 25 minuter att laga Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter . Förberedelserna tar cirka 8 minuter och tillagningen tar ungefär 18 minuter.
Hur många portioner ger receptet Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter ?
Detta recept ger 2 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.
Är Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter glutenfritt?
Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.
Vilka ingredienser behöver jag till Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter ?
De huvudsakliga ingredienserna i Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter är: Nötinnnalår tunnt skivat eller oxfille , Schalottenlök , Hyvlad parmesanost, Ruccola, Hallon färska. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.
Kan jag frysa Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter ?
De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.
Vilka näringsämnen innehåller Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter ?
Carpaccio med Dijonnaise, rucola och pinjenötter är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.