SaveShare
 3 st Ägg
 ¾ dl Turkisk yogurt
 1 ½ msk Fiberhusk
 1 ½ dl Mandelmjöl
 1 tsk Bakpulver
 ¼ tsk Malda brödkryddor
 1 dl Riven ost
 ½ tsk Salt
 PumpafrönValfritt
1

Vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 min med elvisp. Tillsätt yoghurten, rivna osten och blanda väl

2

Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 min.

3

Häll lite olja i en medelstor stekpanna. Lägg smeten i pannan och forma den försiktigt med en stekspade till en jämt kaka.

4

Strö över pumpakärnor och stek på medelvärme tills brödet fått fin färg cirka 7 Minuter passa noga så att brödet inte bränns. Vänd brödet och stek lika länge på andra sidan. låt svalna på galler

 

Har du lagat detta recept?

Tagga @lagatochklart på instagram och hashtagga det #lagatochklart

 

Ingredienser

 3 st Ägg
 ¾ dl Turkisk yogurt
 1 ½ msk Fiberhusk
 1 ½ dl Mandelmjöl
 1 tsk Bakpulver
 ¼ tsk Malda brödkryddor
 1 dl Riven ost
 ½ tsk Salt
 PumpafrönValfritt

Instruktioner

1

Vispa äggen till en luftig smet i en bunke. Cirka 3 min med elvisp. Tillsätt yoghurten, rivna osten och blanda väl

2

Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 min.

3

Häll lite olja i en medelstor stekpanna. Lägg smeten i pannan och forma den försiktigt med en stekspade till en jämt kaka.

4

Strö över pumpakärnor och stek på medelvärme tills brödet fått fin färg cirka 7 Minuter passa noga så att brödet inte bränns. Vänd brödet och stek lika länge på andra sidan. låt svalna på galler

Stekpannebröd
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 1 Average: 5]