Blanda grädden med Soja, Oxfond och Dijon låt svälla i pofiber ca 5 Minutes
Hacka löken fint eller riv den fint på rivjärn blanda tillsammans med färsen i en bunke. Tillsätt resterande ingredienser och rulla till köttbullar ca 16-20 st
Sätt ugnen på 180 grader och grädda köttbullarna ca 20 min så att det behåller saftigheten som försvinner om du gräddar dom längre Tillsätt spaden från köttbullarna i såsen du gör.
Ingredienser
Instruktioner
Blanda grädden med Soja, Oxfond och Dijon låt svälla i pofiber ca 5 Minutes
Hacka löken fint eller riv den fint på rivjärn blanda tillsammans med färsen i en bunke. Tillsätt resterande ingredienser och rulla till köttbullar ca 16-20 st
Sätt ugnen på 180 grader och grädda köttbullarna ca 20 min så att det behåller saftigheten som försvinner om du gräddar dom längre Tillsätt spaden från köttbullarna i såsen du gör.