SaveShare
 800 g Blandfärs
 1 st Lök
 1 tsk Paprikapulver
 2 tsk Lökpulver
 1 dl Grädde
 2 msk Pofiber
 1 msk Dijonsenap
 1 tsk Soja Glutenfri
 1 msk Oxfond
 ½ tsk Peppar
 Salt efter behov
1

Blanda grädden med Soja, Oxfond och Dijon låt svälla i pofiber ca 5 Minutes

2

Hacka löken fint eller riv den fint på rivjärn blanda tillsammans med färsen i en bunke. Tillsätt resterande ingredienser och rulla till köttbullar ca 16-20 st

3

Sätt ugnen på 180 grader och grädda köttbullarna ca 20 min så att det behåller saftigheten som försvinner om du gräddar dom längre Tillsätt spaden från köttbullarna i såsen du gör.

Ingredienser

 800 g Blandfärs
 1 st Lök
 1 tsk Paprikapulver
 2 tsk Lökpulver
 1 dl Grädde
 2 msk Pofiber
 1 msk Dijonsenap
 1 tsk Soja Glutenfri
 1 msk Oxfond
 ½ tsk Peppar
 Salt efter behov

Instruktioner

1

Blanda grädden med Soja, Oxfond och Dijon låt svälla i pofiber ca 5 Minutes

2

Hacka löken fint eller riv den fint på rivjärn blanda tillsammans med färsen i en bunke. Tillsätt resterande ingredienser och rulla till köttbullar ca 16-20 st

3

Sätt ugnen på 180 grader och grädda köttbullarna ca 20 min så att det behåller saftigheten som försvinner om du gräddar dom längre Tillsätt spaden från köttbullarna i såsen du gör.

LCHF Köttbullar
Ditt omdöme
Tryck på stjärnorna för att betygsätta receptet
[Total: 0 Average: 0]