Vispad kokosgrädde - mejerifritt tips

Publicerad 2023-04-12
Uppdaterad 2023-05-10
3
Om du söker ett hälsosam ersättning till grädde så kan jag rekommendera dig att vispa kokosmjölken eller kokosgrädden! Det blir fluffigt och supergott. Följ några enkla steg och du har fluffig mejerifri "grädde" med smak av kokos.
Ingredienser 1
Svårighet: Lätt
90 min

Ingredienser

2 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Lägg kokosgrädden i kylen så att den blir riktigt kall i minst 1 till 1,5-2 timmar. Ställ även in bunken eller skålen och visparna du ska använda i kylskåpet samtidigt.

  2. 2

    Öppna förpackningen och häll den tjocka och krämiga kokosgrädden i en kall skål. Använd endast den krämiga delen och sila bort den vattniga vätskan.

  3. 3

    Vispa, vispa, vispa tills det blir fluffigt och uppnår önskat resultat. Smaksätt gärna med vaniljpulver, 0,25–0,5 tsk, och/eller sötmedel efter smak.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar