Vispad creme fraiche

Publicerad 2023-04-19
Uppdaterad 2023-05-10
8
Vispad crème fraiche är ett enkelt sätt att göra dina kalla såser, dipp eller efterrätter extra fluffiga . Med en krämig och fluffig konsistens lyfter den din crème fraiche till en nivå som känns riktigt professionell. Med bara några minuters vispning kan du njuta av en krämig och ljuvlig creme fraiche som du kan smaksätta på i miljard olika sätt både som sås med även som dessert
Ingredienser 1
Svårighet: Lätt
10 min

Ingredienser

3 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Vispa en valfri mängd kall crème fraiche i en bunke i cirka 6-8 minuter, eller tills den blir krämig, fluffig och tjocknar.

  2. 2

    Smaksätt med örter, zest, kryddor osv., eller gör som med en vaniljvisp (sötning + vanilj).

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar