Tonfiskröra med dill och kapris

Publicerad 2023-04-03
Uppdaterad 2023-05-10
2
Tonfiskröra med dill och kapris är en enkel och god röra som passar utmärkt att ha som fyllning till smörgåsar eller till fröknäcket. Denna röra är gjord på avrunnen "tonfisk i vatten" som blandas med en krämig blandning av majonnäs och creme fraiche.
Ingredienser 12
Svårighet: Lätt
10 min

Ingredienser

3 Portioner
När antal portioner ändras

Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.

Gör så här

  1. 1

    Häll av vattnet från tonfiskburken.

  2. 1

    Finhacka rödlöken, kaprisen och sardellen. Riv av zesten från citronen.

  3. 3

    Blanda tonfisken med samtliga ingredienser till en jämn röra och ställ den i kylen till servering/användning.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om Tonfiskröra med dill och kapris

Hur lång tid tar det att laga Tonfiskröra med dill och kapris ?

Det tar totalt 10 minuter att laga Tonfiskröra med dill och kapris . Förberedelserna tar cirka 3 minuter och tillagningen tar ungefär 7 minuter.

Hur många portioner ger receptet Tonfiskröra med dill och kapris ?

Detta recept ger 1 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Tonfiskröra med dill och kapris glutenfritt?

Tonfiskröra med dill och kapris verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till Tonfiskröra med dill och kapris ?

De huvudsakliga ingredienserna i Tonfiskröra med dill och kapris är: Avrunnen tonfisk , Majonnäs , Creme fraiche, Vitlöksklyfta , Dijonsenap . Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Tonfiskröra med dill och kapris ?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Tonfiskröra med dill och kapris håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Tonfiskröra med dill och kapris ?

Tonfiskröra med dill och kapris är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.