Tonfiskröra, äpple och pepparot

Publicerad 2023-03-01
Uppdaterad 2023-05-10
1
Härligt fräsch och god tonfiskröra med äpple, rödlök, citronzest och lite pepparrot. Så gott att ha på mackan eller toppa på fröknäcket.
Ingredienser 9
Svårighet: Lätt
14 min

Ingredienser

6 Portioner
När antal portioner ändras

Tänk på att du i vissa fall kan behöva justera tillagningstiden, då mängden för ingredienserna har ändrats.

Gör så här

  1. 1

    Låt tonfisken rinna av väl i ett durkslag.

  2. 2

    Koka ägget hårt, cirka 7-8 minuter från det att vattnet börjar koka.

  3. 3

    Finhacka rödlöken och skär äpplet i mindre bitar.

  4. 4

    Blanda ihop alla ingredienser och låt tonfiskröran gotta sig/sätta sig en stund i kylen innan servering.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Vanliga frågor om Tonfiskröra, äpple och pepparot

Hur lång tid tar det att laga Tonfiskröra, äpple och pepparot?

Det tar totalt 14 minuter att laga Tonfiskröra, äpple och pepparot. Förberedelserna tar cirka 4 minuter och tillagningen tar ungefär 10 minuter.

Hur många portioner ger receptet Tonfiskröra, äpple och pepparot?

Detta recept ger 3 portioner. Du kan enkelt justera mängderna genom att använda portionskalkylatorn på receptsidan.

Är Tonfiskröra, äpple och pepparot glutenfritt?

Tonfiskröra, äpple och pepparot verkar vara glutenfritt baserat på ingredienserna, men kontrollera alltid etiketter på förpackade produkter för att vara säker. Perfekt för dig som undviker gluten.

Vilka ingredienser behöver jag till Tonfiskröra, äpple och pepparot?

De huvudsakliga ingredienserna i Tonfiskröra, äpple och pepparot är: Tonfisk avrunnen, Creme fraiche , Majonnäs, Zest från citron, Hackad rödlök. Se hela ingredienslistan på receptsidan för exakta mängder och alla ingredienser.

Kan jag frysa Tonfiskröra, äpple och pepparot?

De flesta rätter går att frysa, men kvaliteten kan variera. Tonfiskröra, äpple och pepparot håller sig färsk i kylskåp i 3-4 dagar.

Vilka näringsämnen innehåller Tonfiskröra, äpple och pepparot?

Tonfiskröra, äpple och pepparot är ett LCHF-recept som är lågt i kolhydrater och högt i fett och protein. Varje portion innehåller uppskattningsvis 8g kolhydrater, vilket gör det perfekt för dig som följer en ketogen eller LCHF-diet.