LCHF Choklad och Hasselnötsmugcake

Publicerad 2023-03-30
Uppdaterad 2023-05-10
0
Denna LCHF choklad- och hasselnötsmugcake är enkel att göra och perfekt för en snabb och god efterrätt. Blanda, mikra och njut direkt varm eller ljummen. Toppa med grädde och bär för en extra touch av sötma och syra. Perfekt när man är sugen på nått sötare med vill lägg begränsad tid.
Ingredienser 9
Svårighet: Lätt
7 min

Ingredienser

1 Portioner (stor)

Gör så här

  1. 1

    Smält smöret + värm grädden i en kopp/mugg i mikron ca 30 sekunder

  2. 2

    Ha i chokladen och blanda runt tills den har smält helt.

  3. 3

    Hacka / mixa hasselnötterna grovt

  4. 4

    Tillsätt äggvita, bakpulver, mandelmjöl blanda till en jämn smet.

  5. Tillagning

  6. 5

    Mikra koppen i 40-45 sekunder (högsta effekten jag hade 900 watt)

  7. Servera direkt varm eller ljummen och njut med grädde och bär

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar