Karamelliserad lökmajo

Publicerad 2023-01-21
Uppdaterad 2023-05-10
0
Denna Karamelliserad lökmajo som smaksätts med dragon, dijon och serryvinäger passar till typ allt! och får en härlig sötma ifrån den Karamelliserade löken. Och blir syrlig vilket bryter av det feta.
Ingredienser 6
Svårighet: Lätt
40 min

Ingredienser

2 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Finhacka den gula löken.

  2. 2

    Stek dem sakta i oljan på medelhög värme och salta lite. Det tar ungefär 20 minuter i en stekpanna tills de är mörkbruna och karamelliserade, men inte brända.

  3. 3

    Låt öknen bli kall.

  4. 4

    Blanda ihop med samtliga ingredienser. Om du vill ha den mindre syrlig, använd halva mängden vinäger.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar