Krämig Dijon och Dragonsås

Publicerad 2022-12-03
Uppdaterad 2023-05-10
0
Såsen som lyfter hela rätten till en annan nivå! Funkar utmärkt att servera både till kyckling så som kalkon eller lammfärsbiffar.
Ingredienser 11
Svårighet: Lätt
25 min

Ingredienser

4 Portioner

Gör så här

  1. 1

    Hacka löken fint och stek den tills den mjuknar i en kastrull med en klick olja eller smör.

  2. 1

    Hacka den inlagda dragonen fint. Riv av zesten från citronen och pressa ut saften i en behållare.

  3. 3

    Tillsätt samtliga ingredienser och låt koka ihop i cirka 10 minuter eller tills såsen har tjocknat. Smaka sedan av med salt och peppar.

  4. Servera exempelvis till biffar gjorda på kalkon, lamm eller kyckling.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar